Oće neko na piklbol?

Oće neko na piklbol?

Piklbol (eng. pickelball) je zabavna i dinamična igra koja kombinuje elemente tenisa, stonog tenisa i badmintona. Privlači sve uzraste i nivoe igrača. U današnjem digitalnom dobu, izrada relevantnog sajta za piklbol može biti ključna za promociju ovog uzbudljivog sporta, klubova, i događaja.

Izrada sajta agencije za bračno posredovanje
|

Izrada sajta agencije za bračno posredovanje

Agencije za bračno posredovanje igraju ključnu ulogu u povezivanju pojedinaca u potrazi za ljubavlju i bračnim partnerstvom. U današnjem digitalnom dobu, važno je da agencija ostvari snažnu prisutnost na internetu kako bi privukla klijente i pružila im kvalitetnu uslugu. Izrada dobrog sajta za agenciju za bračno posredovanje ključno je za njen uspeh u poslu.

Kako motivisati prodajni tim
|

Kako motivisati prodajni tim

U svakoj firmi prodajni tim igra važnu ulogu za uspeh u poslovanju. Prodavci su ambasadori rešenja koje je firma razvila.

Motivacija prodavaca se manifestuje kao osećaj angažovanosti, spremnosti za rad, mentalne budnosti i upornosti u suočavanju sa preprekama. Prodavcima treba motivacija za ostvarivanje veće prodaje i manje sagorevanje na poslu.

Šta je ključno za pokretanje uspešnog biznisa

Šta je ključno za pokretanje uspešnog biznisa

Pokretanje uspešnog biznisa je veliki izazov. Petina startapova propada već u prvoj godini. Bill Gross, osnivač tehnološkog inkubatora Idealab, analizirao je šta pokreće novostvorene firme koje uspevaju, dok ih mnoštvo propada.

Analizirajući šta je razlikovalo ogroman uspeh od velikih neuspeha, Gross je došao do pet faktora koji utiču na uspeh novog biznisa.

Zašto 20% firmi propadne u prvoj godini poslovanja

Zašto 20% firmi propadne u prvoj godini poslovanja

Šta vlasnici malih firmi mogu da urade da ne prođu kao jedan od 20% preduzetnika koji propadnu u prvoj godini, odnosno kao 50% onih čije se firme u Americi zatvaraju posle samo 5 godina rada?

Skynova, kompanija koja proizvodi softver za fakturisanje za mala preduzeća, je anketirala blizu 500 osnivača startapa i analizirala podatke iz CB Insights studije, koja se bavi najčešćim razlozima neuspeha novopokrenutih firmi.

Kada i kako uraditi redizajn sajta

Kada i kako uraditi redizajn sajta

Redizajn sajta podrazumeva poboljšavanja izgleda, sadržaja i performansi sajta u skladu sa rastućim zahtevima ciljanih posetilaca.

Redizajn prevazilazi samo intervencije na izgledu sajta. Obično uključuje pregled i unapređenje postojećeg sadržaja, strukture i navigacije, kao i poboljšanje tehničkih performansi sajta, optimizaciju za pretraživače i mobilne uređaje.

Analiza tržišta i konkurencije
|

Analiza tržišta i konkurencije

Svrha analize tržišta i konkurencije je da omogući preuzeću da ostvari uvide u mogućnosti za postizanje održive prednost nad svojom konkurentima u efikasnijem zadovoljavanju potreba ciljanih kupaca.

Naše usluge istraživanja tržišta i analiza prikupljenih podataka pomažu preduzećima da identifikuju mogućnosti rasta i razviju konkurentnu strategiju zasnovanu na razumevanju potreba kupaca i dinamike tržišta.

Polovina novca potrošenog na oglašavanje je bačena

Polovina novca potrošenog na oglašavanje je bačena

Oglašavanje je poslovna praksa u kojoj firma plaća da objavi svoje poruke u određenom mediju ili lokaciji. Kompanije koriste oglašavanje kako bi promovisale svoje proizvode i usluge, kao i da povećaju prepoznatljivost svog brenda. Kada se koristi pravilno, oglašavanje može podstaći privlačenje kupaca i povećati prodaju.