Izrada sajta je kao gradnja kuće

Izrada sajta je kao gradnja kuće

Izrada veb-sajta zahteva timski rad i usklađenost različitih veština i stručnosti. Slično kao što graditelji kuća moraju sarađivati kako bi napravili kuću koja će zadovoljiti potrebe svojih vlasnika, tako i timovi za izradu veb-sajta moraju sarađivati kako bi stvorili digitalni dom koji će privući, angažovati i zadovoljiti korisnike.

Oće neko na piklbol?

Oće neko na piklbol?

Piklbol (eng. pickelball) je zabavna i dinamična igra koja kombinuje elemente tenisa, stonog tenisa i badmintona. Privlači sve uzraste i nivoe igrača. U današnjem digitalnom dobu, izrada relevantnog sajta za piklbol može biti ključna za promociju ovog uzbudljivog sporta, klubova, i događaja.

Izrada sajta agencije za bračno posredovanje
|

Izrada sajta agencije za bračno posredovanje

Agencije za bračno posredovanje igraju ključnu ulogu u povezivanju pojedinaca u potrazi za ljubavlju i bračnim partnerstvom. U današnjem digitalnom dobu, važno je da agencija ostvari snažnu prisutnost na internetu kako bi privukla klijente i pružila im kvalitetnu uslugu. Izrada dobrog sajta za agenciju za bračno posredovanje ključno je za njen uspeh u poslu.

Kako motivisati prodajni tim
|

Kako motivisati prodajni tim

U svakoj firmi prodajni tim igra važnu ulogu za uspeh u poslovanju. Prodavci su ambasadori rešenja koje je firma razvila.

Motivacija prodavaca se manifestuje kao osećaj angažovanosti, spremnosti za rad, mentalne budnosti i upornosti u suočavanju sa preprekama. Prodavcima treba motivacija za ostvarivanje veće prodaje i manje sagorevanje na poslu.