Evidid marketing


Kontakt

Za sva pitanja ili predloge za saradnju, slobodno nas kontaktirajte da bismo vam pružili efikasnu podršku. Radujemo se vašim upitima, zapažanjima ili poslovnim prilikama i spremni smo da odgovorimo na sve vaše upite.

Kontakt obrazac

Mobilni

Mail

Mesto

Česta pitanja i odgovori

Nema jednoznačnog odgovora na ovo pitanje. Izrada svakog sajta je jedinstvena i zavisi od potreba naručioca i postavljenih ciljeva koje izradom sajta želite ostvariti. Zajedno ćemo razmotriti moguća rešenja, izabrati najbolju varijantu, razviti strategiju izrade sajta i definisati cenu izrade. U načelu, cena izrade sajtova koji ispunjavaju potrebe preduzetnika i malih preduzeća, kreće se u rasponu od 300 do 1.500 eura. Cena može biti viša ili niža, zavisno od zahteva koje treba ispuniti izradom sajta i obimu posla. Kalkulator za proračun cene sajta može vam pomoći da steknete uvid u strukturu cene.

Sajt obično završavamo u roku od dve do četiri nedelje po definisanju plana izrade. Tempo izrade sajta u velikoj meri određuje klijent. Koliko informacija i materijala možete da isporučite tokom početnih faza, kakva je vaša dostupnost za dobijanje povratnih informacija, koliko brzo možete da produkujete potrebne sadržaje – sve to utiče na brzinu izrade. Takođe, obim i zahtevi za funkcionalnošću sajta značajno utiču na utrošak vremena – za razvijanje obimnijih i složenijih sajtova treba više vremena.

Vi najbolje poznajete svoje poslovanje, tako da je dobro da napišete, ili bar skicirate željene sadržaje. Svakako ćemo vas usmeriti savetima i pomoći u obradi teksta. Ako, pak, želite da nam prepustite pisanja tekstova, možemo vam ponuditi i tu uslugu. Za izradu fotografija i video materijala preporučljivo je da angažujete profesionalnog fotografa ili snimatelja. Mada danas svako može da snima, čak i mobilnim telefonom, profesionalno urađene fotografije i video materijali značajno utiču na konačni izgled sajta i utisak koji ostavlja na posetioce.

Po završetku izrade, preuzimate punu kontrolu nad svojim sajtom. Po potrebi, organizovaćemo kratki trening, kako bi vam pomogli da ovladate osnovama rada na osvežavanju sadržaja i održavanju sajta. Takođe, možemo se dogovoriti i o pružanju usluge održavanja vašeg sajta.

Naravno. Pravimo samo responzivne sajtove, poštujući preovlađujući „mobile first“ pristup. I, svakako sledimo pravila optimizacije sadržaja za pretraživanje (SEO), svesni značaja visokog rangiranja u rezultatima pretrage za posećenost sajta.

WordPress je odličan sistem za upravljanje sadržajem, koji pokreće više od 30% svih sajtova na internetu. Zahvaljujući fleksibilnosti i mogućnostima koje pruža, vodeći je sistem za izradu sajtova. S druge strane, Wix je platforma koja nudi jednostavnost u radu, a opet zadovoljavajući kvalitet sajta. U zavisnosti od vaših potreba, zajedno ćemo proceniti koja vam platforma više odgovara i na njoj ćemo izgraditi sajt.

Mada je bolje da se kompletna izrada sajta radi kao jedinstven proces, možemo se dogovoriti i samo za definisanje strategije ili pisanje tekstova. Tim pre što većina veb dizajnera nema iskustvo rada u prodaji i marketingu, te očekuju da dobiju gotove instrukcije i materijale od kojih će sastaviti sajt.