KONTAKT

Svaka uspešna saradnja počinje prvim kontaktom!

Evidid marketing kontakt Subotica

Evidid marketing rešenja

Strateški marketing i praktični veb-dizajn

Subotica – Srbija – Online

Budimo u kontaktu

Izrada sajta Subotica kontakt

IZRADA SAJTA PO MERI!

Evidid marketing rešenja - Subotica

ČESTA PITANJA

Nema jednoznačnog odgovora na ovo pitanje. Dizajn veb stranica radi se na osnovu potreba svakog pojedinačnog naručioca. Izrada svakog sajta je jedinstvena i zahteva različite komponente. Sajt planiramo i razvijamo shodno potrebama vašeg preduzeća. Postavićemo vam puno pitanja, proceniti vaše potrebe, razviti strategiju izrade sajta i tek tada vam možemo dati konačnu cenu. Cena izrade većine sajtova za preduzetnike i mala preduzeća kreće se u rasponu od 300 do 1.500 eura, ali može biti više ili manje, zavisno o zahtevima sajta i obimu posla.

Sajt obično završavamo u roku od četiri do osam nedelja. Tempo izrade sajta u velikoj meri određuje svaki klijent. Koliko informacija i materijala možete da isporučite tokom početnih faza, kakva je vaša dostupnost za dobijanje povratnih informacija, koliko brzo možete da produkujete potrebni sadržaj – sve to utiče na brzinu izrade. Takođe, zahtevi za funkcionalnošću sajta značajno utiču na utrošak vremena – za razvijanje složenijih sajtova treba više vremena.

Nije loše da sami napišete tekstove, ali, ako je potrebno, možemo to uraditi za vas. Vi najbolje poznajete svoje poslovanje, tako da je dobro da sami formulišete šta želite da istaknete na svom sajtu. Svakako ćemo vas usmeriti savetima i pomoći vam u obradi teksta. Ako, pak, želite da nam prepustite pisanja tekstova, možemo vam ponuditi i tu uslugu. Dobro je da za izradu fotografija i video materijala angažujete profesionalnog fotografa. Mada danas svako može da fotografiše, čak i mobilnim telefonom, profesionalno urađene fotografije i video materijali značajno utiču na konačni izgled sajta i utisak koji ostavlja na posetioce.

Volimo kada naši klijenti preuzmu kontrolu nad svojim veb-sajtom i nauče da je samostalno upravljaju. Uputićemo vas na set sveobuhvatnih uputstava koja će vam pomoći da se snađete u novoj ulozi, a spremni smo i da vam organizujemo kratki trening, kako bi vam pomogli da ovladate osnovama rada na osvežavanju sadržaja i održavanju sajta. Takođe, možemo se dogovoriti i o pružanju usluge održavanja vašeg sajta.

WordPress je odličan sistem za upravljanje sadržajem, koji pokreće više od 30% svih sajtova na internetu. Velik tržišni udeo ima zahvaljujući fleksibilnosti i tehničkim predispozicijama. Ipak, sajt napravljen u WordPress-u traži određeni nivo poznavanja programa i vreme za redovno održavanje. S druge strane, Wix je platforma koja nudi jednostavnost u radu, a opet zadovoljavajući kvalitet sajta. U zavisnosti od vaših potreba, zajedno ćemo proceniti koja vam platforma više odgovara i na njoj ćemo izgraditi sajt.

Naravno. Pravimo samo responzivne sajtove, poštujući preovlađujući „mobile first“ pristup. I, svakako sledimo pravila optimizacije za pretraživanje (SEO), svesni značaja visokog rangiranja u rezultatima pretrage za posećenost sajta.

Mada je bolje da se kompletna izrada sajta radi kao jedinstven proces, možemo se dogovoriti i za izradu strategije ili pisanje tekstova pojedinačno. Tim pre što većina veb dizajnera, koji su vam iz nekog razloga bliži ili prihvatljiviji, nema iskustvo rada u prodaji i marketingu, te očekuju da dobiju gotove materijale od kojih će sastaviti sajt.

Sedište Evidid marketinga je u Subotici. Pored Subotice i okoline, usluge strateškog marketing pozicioniranja i izrade sajtova Evidid pruža na teritoriji cele Srbije, a radimo i u regionu. Dakle, Subotica je mesto odakle je sve krenulo, a od klijenata zavisi dokle će da stigne. Evidid sajt sa ponudom usluga za internacionalno tržište nalazi se na veb adresi evidid.com.

Evidid marketing vodi Dragan Vidaković. Pre nego što je pokrenuo Evidid program, Dragan je radio kao menadžer prodaje i marketinga u predstavništvima uspešnih internacionalnih kompanija. Stečena znanja i iskustva koristi za kreiranje praktičnih poslovnih i promotivnih rešenja. Praktikuje Growth-Driven Design u izradi sajtova.

Copy link