Praktični veb-dizajn

Praktični veb-dizajn

Praktični veb-dizajn je spoj umetničke kreativnosti sa funkcijom i svrhom.

Praktični veb-dizajn

Praktični veb-dizajn je spoj umetničke kreativnosti sa funkcijom i svrhom. Veb-sajt objedinjuje vaše napore da razvijete strategiju i kreirate sadržaj koji privlači posetioce i prevodi ih u kupce.

Ciljevi izrade sajta

Kada planirate izradu sajta, primamljivo je da pređete direktno na zabavne delove, kao što je dizajniranje vaše početne stranice. Verovatno ste već počeli da tražite fotografije i da istražujete druge sajtove za kreativnu inspiraciju. Ipak, ima mnogo važnijih stvari koje treba prvo da definišete — poput ciljeva i zadataka vaše veb-prezentacije.

Zašto sajt?

Izrada novog sajta podrazumeva ulaganje u vremenu i u novcu. Investiranje u izradu je smisleno i isplativo samo ukoliko sajt pomaže ostvarivanju poslovnih ciljeva i doprinosi razvoju vašeg poslovanja. Zato je dobro da prvo definišete jasne ciljeve i da od samog početka izrade ostanete fokusirani na ono što sajt treba da postigne, a ne samo na to kako želite da izgleda.

Kakav sajt?

Ako nemate svoj sajt, jasno je da propuštate prilike da vas kupci prepoznaju i odluče da troše svoj novac kod vas. S druge strane, ako imate loš sajt – bolje je da ga nemate. Iako nedostatak sajta znači propuštene prilike, loša veb prezentacija zapravo je još gora opcija. Nedovoljno dobro napravljen sajt čini da vaše poslovanje izgleda loše i često odbija kupce.

Dva koraka bliže kupcu, korak ispred konkurencije!

Dakle, ako niste predstavili ponudu putem svog sajta, za značajan deo potrošača ona i ne postoji.

Planiranje sajta

Dobar sajt ispunjava svrhu predstavljanja vašeg preduzeća na internetu. Ističe snage i prednosti koje vašu ponudu izdvajaju od konkurencije.

Izrada sajta

Sajt treba napraviti tako da predstavlja vizuelno dopadljivu meru između kvaliteta dostupnih informacija i količine sadržaja koji objavljujete.

Optimizacija sajta

SEO se ne svodi samo na ispunjavanje kriterijuma za rangiranje u pretragama. Optimizacija se radi pre svega zbog korisnika za koje pravite svoj sajt.

Praktična izrada sajta

Praktični veb-dizajn je usmeren na optimizaciju ključnih elemenata sajta, isporuku veće vrednosti za posetioce, kreiranje boljeg korisničkog iskustva i ispunjavanje ciljeva izrade sajta.

Usmerena izrada sajta

Izrada sajta košta vremena, truda i novca. Trošak se ne meri samo količinom uloženih sredstava, već i rizikom da se ulaganje neće isplatiti. Prednost strateški usmerenog dizajna je da sajt razvijamo na temelju jasno definisanih ciljeva izrade i plana kako ih ostvariti.

Kreiranje sadržaja sajta

Temelj uspešnog sajta je jasan, relevantan i uverljiv sadržaj, uređen da šalje snažnu poruku o vrednostima vaše ponude za korisnike. Na osnovu prethodno definisane marketing strategije, kreiramo sadržaj usmeren da privuče, zainteresuje i angažuje ciljane kupce.

Ušteda vremena i novca

Skraćujemo vreme izrade veb-sajta fokusiranjem na elemente sadržaja i dizajna koji isporučuju veću vrednost za posetioce i ostvaruju veće efekte za preduzeće. Brzo optimizujemo i podižemo sajt, testiramo pretpostavke, te više vremena i budžeta ostavljamo za razvoj.

Razvoj u skladu sa rezultatima

Usklađujemo dalji rad i ulaganja sa dinamikom ostvarivanja definisanih ciljeva izrade sajta. Funkcionalni sajt je dugoročna investicija u kontinuirani razvoj. Sajt se nadograđuje, razvija i jača u skladu sa rastućim ciljevima preduzeća i povećanim zahtevima kupaca.

kupaca priznaje da procenjuju kredibilitet preduzeća na osnovu dizajna njihovog sajta.

Kinesis

Izrada sajta po meri

Izrada sajta po meri

Dobro definisanje ciljeva izrade prvi je preduslov za izradu produktivnog sajta. Svaki projekt izrade sajta jedinstven je po svojim ciljevima, izazovima i konačnim rešenjima. Detaljna specifikacija potreba i temeljno planiranje procesa izrade sajta pomažu nam da sprečimo gubljenje vremena i trošenje resursa na neproduktivna rešenja.

Imajte na umu da je veb-sajt alat koji vašem poslovanju pomaže da napreduje. Nemojte se zadovoljiti samo „lepom“ ili „modernom“ internet prezentacijom. Napravimo dobro optimizovan sajt koji radi za vas. Poslovni veb-sajt se pravi da svojim sadržajem izdvoji preduzeće od konkurencije. Sajt radi posao samo kada može da zainteresuje, informiše i inspiriše posetioce na željenu akciju, odnosno na aktivnost od koje vaše poslovanje ima neku korist.

Zakažite odmah besplatne konsultacije. Hajde da zajedno napravimo dobar sajt.