Izrada sajta po meri

Izrada sajta po meri je spoj umetničke kreativnosti sa funkcijom i svrhom. Veb-sajt objedinjuje vaše napore da razvijete strategiju, kreirate sadržaj i napravite sajt koji privlači posetioce i prevodi ih u kupce.

Strategija pozicioniranja

Planiranje sajta

Izrada produktivnog sajta je mnogo više od postavljanja lepih slika na internet.

Što bolje isplaniramo šta i kako želimo da postignemo izradom sajta, lakše i brže ćemo to da ostvarimo.

Marketing rešenja

Izrada sajta

Vizuelno privlačan sajt vam može pomoći da ostavite dobar prvi utisak.

Dobro napravljen sajt pomaže posetiocima da prepoznaju prednosti vaše ponude i lakše se odluče na kupovinu.

Marketing sadržajem

Optimizacija sajta

SEO se ne svodi samo na ispunjavanje kriterijuma za visoko rangiranje sadržaja u rezultatima pretraga.

Optimizaciju radimo pre svega zbog korisnika – ljudi za koje pravimo svoj sajt.

Zašto svakom biznisu treba sajt?

Poslovni veb-sajt se pravi tako da svojim sadržajem i dizajnom istakne prednosti vaše ponude i izdvoji preduzeće od konkurencije.

Sajt radi svoj posao samo kada može da zainteresuje, informiše i inspiriše posetioce na željenu akciju, odnosno kada vaše poslovanje ima neku korist.

Više o ciljevima izrade sajta

Evidid
Wix praktični veb-dizajn

Usmerena izrada sajta

Izrada sajta košta vremena, truda i novca. Trošak se ne meri samo količinom uloženih sredstava, već i rizikom da se ulaganje neće isplatiti.

Prednost strateški usmerenog dizajna je da sajt razvijamo na temelju jasno definisanih ciljeva izrade i plana kako ih ostvariti u okviru raspoloživog budžeta.

Više o izradi sajta

SEO – optimizacija sajta

Većina internet korisnika će posetiti samo neki od prvih predloga u rezultatima pretrage.

Zato, da bi privukli i zadržali posetioce na svom sajtu ili kupce u svojoj internet prodavnici, sadržaj mora biti dobro optimizovan, prilagođen za Google i privlačan za posetioce.

Više o optimizaciji sajta

Izrada sajta po meri

Izrada WordPress sajta

WordPress je snažan alat koji pruža fleksibilnost, sigurnost, SEO optimizaciju i mnoge druge karakteristike koje pomažu u pravljenju kvalitetnog, dobro dizajniranog sajta i ostvarivanju ciljeva njegove izrade.

Više o izradi WordPress sajta

Izrada HubSpot sajta

Izrada sajta na HubSpot CMS je pametan izbor, zato što platforma pruža integralno rešenje za upravljanje sadržajem, kao i marketingom i odnosima sa kupcima, čime se povećava efikasnost poslovanja.

Više o izradi HubSpot sajta

Izrada Wix sajta

Izrada sajta na Wix platformi nudi široke mogućnosti dizajniranja atraktivnog sajta. Laka integracija multimedijalnih sadržaja i interaktivnih elemenata doprinosi većem angažmanu posetilaca.

Više o izradi Wix sajta

Praktična izrada sajta po meri

Izrada sajta po meri naručioca je usmerena na optimizaciju ključnih elemenata sajta, isporuku veće vrednosti za posetioce, kreiranje boljeg korisničkog iskustva, kao i ostvarivanje ciljeva izrade sajta.

Imajte na umu da je veb-sajt važan alat koji vašem poslovanju pomaže da napreduje. Investiranje u izradu je smisleno i isplativo samo ukoliko sajt pomaže ostvarivanju poslovnih ciljeva i doprinosi razvoju vašeg poslovanja.

Nemojte se zadovoljiti „lepom“ ili „modernom“ internet prezentacijom. Hajde da napravimo dobro optimizovan sajt koji radi za vas. Zakažite odmah besplatne konsultacije.