Izrada sajta


Izrada sajta po meri

Izrada sajta po meri kupca je spoj umetničke kreativnosti sa funkcijom i svrhom. Veb-sajt objedinjuje napore da razvijemo strategiju, kreiramo vredan sadržaj i napravimo sajt koji privlači posetioce i prevodi ih u kupce.

Istaknite prednosti svoje ponude

Poslovni veb-sajt se pravi da zato da svojim sadržajem i dizajnom istakne prednosti vaše ponude i izdvoji preduzeće od konkurencije.

Priprema sajta

Definišemo ciljeve izrade. Razumevanje ciljeva pomaže nam u boljem prilagođavanju sadržaja, dizajna i funkcionalnosti sajta.

Profilišemo ciljnu grupu kojoj je sajt namenjen. Dizajn i sadržaj treba prilagoditi potrebama i interesovanjima vaše publike.

Pomažemo u izboru domena i hostinga. Izbor odgovarajućeg hostinga pomoći će da poboljšate performanse i rangiranje sajta u rezultatima pretraga, te tako doprete do što više korisnika.

Pripremamo privlačan, relevantan i uverljiv sadržaj. To pomaže ne samo u privlačenju i zadržavanju posetilaca, već i u poboljšanju pozicija na pretraživačima.

Izrada sajta

Razvijamo atraktivan, moderan, ali i funkcionalan dizajn sajta. Korisničko iskustvo je ključno – olakšavamo navigaciju i omogućujemo brz pristup informacijama.

Pravimo sajt koji je prilagodljiv različitim uređajima i ekranima, od računara do pametnih telefona. Responsivni dizajn poboljšava korisničko iskustvo i utiče na SEO rezultate.

Posebno vodimo računa o brzini učitavanja stranica. Duže vreme učitavanja može odbiti posetioce. Optimizujemo slike, minimizujemo skripte i koristimo keširanje da bismo poboljšali performanse.

Više o izradi sajta

Optimizacija sajta

Implementiramo različite SEO tehnike da bismo poboljšali vidljivost vašeg sajta na pretraživačima. Ovo uključuje pravilno korišćenje ključnih reči, optimizaciju meta opisa, URL strukturu, kao optimizaciju svih sadržaja i tehničku optimizaciju.

integrišemo prečice ka društvenim mrežama kako biste lakše delili sadržaj i poboljšali interakciju sa posetiocima.

Koristimo sigurne protokole komunikacije (HTTPS) i pratimo najbolje prakse za sigurnost sajtova.

Povezujemo alate za analitiku kako biste pratili posete, ponašanje na sajtu, konverzije i druge metrike.

Dva koraka bliže kupcu


Izrada produktivnog veb-sajta zahteva temeljno planiranje, strateški pristup izradi i pažljivu razradu elementa sajta. Izbor platforme na kojoj će se graditi u mnogome zavisi od namene sajta.

ANALIZA

PLAN

KREACIJA

REALIZACIJA

Izrada WordPress sajta

WordPress je snažan alat koji pruža fleksibilnost, sigurnost, SEO optimizaciju i mnoge druge karakteristike koje pomažu u pravljenju kvalitetnog, dobro dizajniranog sajta i ostvarivanju ciljeva njegove izrade.

Izrada HubSpot sajta

Izrada sajta na HubSpot CMS je pametan izbor, zato što platforma pruža integralno rešenje za upravljanje sadržajem, kao i marketingom i odnosima sa kupcima, čime se povećava efikasnost poslovanja.

Izrada sajta na Wix-u

Izrada sajta na Wix platformi nudi široke mogućnosti dizajniranja atraktivnog sajta. Laka integracija multimedijalnih sadržaja i interaktivnih elemenata doprinosi većem angažmanu posetilaca.

Usluga izrade sajta

Izrada sajta košta vremena, truda i novca. Trošak se ne meri samo količinom uloženih sredstava, već i rizikom da se ulaganje neće isplatiti. Izrada sajta usmerenog na rezultate temelji se na pružanju usluga koje idu dalje od samog dizajna.

Naša ponuda obuhvata detaljnu analizu ciljeva i potreba klijenta, pripremu sadržaja, optimizaciju za pretraživače, odnosno izradu sajta koji najefikasnije ostvaruje zadate ciljeve u okviru planiranog budžeta.

Izrada sajta po meri kupca


Dobro osmišljen i pravilno napravljen sajt treba da zainteresuje, informiše i inspiriše posetioce na željenu aktivnost, onu od koje vaše poslovanje ima neku korist.

Nemojte se zadovoljiti „lepom“ ili „modernom“ internet prezentacijom. Hajde da napravimo dobro optimizovan sajt koji radi za vas. Zakažite odmah besplatne konsultacije.