Izrada sajta po meri

Izrada sajta je spoj umetničke kreativnosti sa funkcijom i svrhom. Veb-sajt objedinjuje vaše napore da razvijete strategiju i kreirate sadržaj koji privlači posetioce i prevodi ih u kupce.

Praktični veb-dizajn je usmeren na optimizaciju ključnih elemenata sajta – isporuku veće vrednosti za posetioce, kreiranje boljeg korisničkog iskustva, kao i ispunjavanje ciljeva izrade sajta.

Praktični veb-dizajn

Planiranje sajta

Dobar sajt ispunjava svrhu predstavljanja vašeg preduzeća na internetu. Ističe snage i prednosti koje vašu ponudu izdvajaju od konkurencije.


Izrada sajta

Veb-sajt dizajniramo tako da predstavlja vizuelno dopadljivu meru između kvaliteta dostupnih informacija i količine sadržaja koji objavljujemo.


Optimizacija sajta

SEO se ne svodi samo na ispunjavanje kriterijuma za rangiranje u pretragama. Optimizaciju radimo pre svega zbog korisnika za koje pravimo sajt.


Zašto sajt?

Poslovni veb-sajt se pravi da svojim sadržajem izdvoji preduzeće od konkurencije. Sajt radi svoj posao samo kada može da zainteresuje, informiše i inspiriše posetioce na željenu akciju, odnosno na aktivnost od koje vaše poslovanje ima neku korist.

Planiranje izrade sajta +

Konkurentska strategija

Kakav sajt?

Ako nemate svoj sajt, jasno je da propuštate prilike da vas kupci prepoznaju i odluče da troše svoj novac kod vas. S druge strane, ako imate loš sajt – bolje je da ga nemate. Loše napravljen sajt često odbija kupce.

Izmerite preformanse sajta +

Usmerena izrada sajta

Izrada sajta košta vremena, truda i novca. Trošak se ne meri samo količinom uloženih sredstava, već i rizikom da se ulaganje neće isplatiti. Prednost strateški usmerenog dizajna je da sajt razvijamo na temelju jasno definisanih ciljeva izrade i plana kako ih ostvariti.

Više o izradi sajta +

Kreiranje sadržaja sajta

SEO – optimizacija sajta

Većina internet korisnika će posetiti samo neki od prvih predloga u rezultatima pretrage. Zato, da bi privukli i zadržali posetioce na svom sajtu ili kupce u svojoj internet prodavnici, sadržaj mora biti dobro optimizovan, prilagođen za Google i privlačan za posetioce.

Više o optimizaciji sajta +

Praktična izrada sajta

Imajte na umu da je veb-sajt važan alat koji vašem poslovanju pomaže da napreduje. Investiranje u izradu je smisleno i isplativo samo ukoliko sajt pomaže ostvarivanju poslovnih ciljeva i doprinosi razvoju vašeg poslovanja.

Nemojte se zadovoljiti samo „lepom“ ili „modernom“ internet prezentacijom. Hajde da napravimo dobro optimizovan sajt koji radi za vas. Zakažite odmah besplatne konsultacije.