Izrada WordPress sajta

WordPress je otvoren izvor (open-source) sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji se koristi za izradu i upravljanje sajtovima i blogovima. Prvobitno je kreiran za blogove, ali se tokom godina razvio u svestranu platformu koja se koristi za izradu različitih vrsta sajtova, uključujući poslovne sajtove, portfolio sajtove, e-trgovine i druge. WordPress pokreće oko 43% svih aktivnih sajtova i najzastupljeniji je CMS.

Iako je WordPress fleksibilan i može se koristiti u mnoge svrhe, trebalo bi pažljivo planirati i prilagoditi platformu specifičnim potrebama projekta kako bi postigli najbolje rezultate. Takođe, trebali voditi računa o sigurnosti i redovno ažurirati platformu da bi sajt održali bezbednim.

Izrada WordPress sajta

Zašto WordPress sajt

WordPress je snažan alat koji pruža fleksibilnost, sigurnost, SEO optimizaciju i mnoge druge karakteristike koje pomažu u pravljenju kvalitetnog, dobro dizajniranog sajta i ostvarivanju ciljeva njegove izrade. WordPress je fleksibilan i može se koristiti za različite namene sajtova, a za najbolje rezultate treba pažljivo planirati i prilagoditi platformu specifičnim potrebama projekta.

Prilagodljivost dizajna

WordPress omogućava potpuno prilagođavanje izgleda sajta specifičnim potrebama i ciljevima naručioca. Možemo odabrati ili prilagoditi dizajn sajta tako dakoji odgovara svakom brendu i ciljnoj publici za koju pravimo sajt.

Funkcionalnost

Dostupni dodaci za povećanje funkcionalnosti sajta, kao što su kontakt formulari, višejezičnost, otvaranje internet prodavnice i drugi, omogućavaju da sajt opremimo tako da što bolje odgovori ciljevima izrade.

Upravljanje sadržajem

Organizacija sadržaja putem kategorija i tagova olakšava posetiocima pronalaženje relevantnih informacija i multimedijalnih sadržaja, što poboljšava korisničko iskustvo i produktivnost sajta.

Brzina i performanse

WordPress omogućava dobru optimizaciju performansi sajta putem keširanja, kompresije slika i drugih tehnika. Brzo učitavanje sadržaja sajta poboljšava ukupno korisničko iskustvo i smanjuje stopu napuštanja.

SEO optimizacija

Dostupni SEO dodaci i alati nam pomažu da optimizujemo sajt za pretraživače i zauzmemo što bolje pozicije u rezultatima pretraga.

Sigurnost

WordPress pruža osnovne sigurnosne mehanizme i uz redovno ažuriranje sistema osigurava bezbednost sajta.

Analitika

Kompatibilan je sa različitim analitičkim alatima i dodacima za praćenje performansi sajta i ponašanja posetilaca na sajtu.

Prilagodljivost

WordPress je vrlo prilagodljiv, tako da se napravljen sajt lako može nadograđivati i prilagođavati rastućim potrebama poslovanja.

Šta treba pripremiti za izradu sajta

Prvo što vam je potrebno je domen (naziv vašeg sajta) koji će biti adresa sajta na internetu (na primer, www.mojesajt.com).

Morate odabrati hosting provajdera koji će obezbediti servere za vaš sajt.

Sadržaj je ključni deo svakog sajta. Kreirajte privlačan i zanimljiv sadržaj za svoj sajt – uključujući tekstove, slike, video materijale i druge medijske elemente.

Koliko košta izrada WordPress sajta

Koliko košta izrada sajta

Izrada svakog sajta je jedinstvena i zavisi od potreba naručioca i postavljenih ciljeva koje izradom sajta želi da ostvari.

U načelu, cena izrade lepo dizajniranog i dobro optimizovanog WordPress sajta, koji ispunjava potrebe većine preduzetnika i malih preduzeća, kreće se u rasponu od 500 do 800 eura. Cena uključuje i uređenje tekstova, obradu fotografija i pisanje predloga vrednosti za kupce.

Naručite izradu svog WordPress sajta

Poručite još danas izradu svog WordPress sajta koji kombinuje privlačan dizajn, potrebnu funkcionalnost i SEO optimizaciju. Istaknite prednosti svoje ponude i pridobijete nove kupce za svoje proizvode i usluge.

Izrada WordPress sajta po meri