Izrada Wix sajta

Izrada sajta na Wix platformi nudi široke mogućnosti dizajniranja vizuelno atraktivnog sajta. Laka integracija multimedijalnih sadržaja i interaktivnih elemenata doprinosi boljem korisničkom iskustvu posetilaca i njihov angažmanu na sajtu.

Osim toga, Wix redovno ažurira i održava svoju platformu i osigurava siguran i pouzdan hosting sajta, bez dodatnog angažovanja i troškova.

Izrada Wix sajta

Zašto Wix za sajt

Wix nudi kompletan skup alata za izgradu vaše sajta – od kreativnog dizajna, optimizacije za pretraživače do internet prodavnice, a sve to po vrlo prihvatljivoj ceni.

Prilagodljivost dizajna

Wix omogućuje potpunu kontrolu nad dizajnom i vizuelnim komponentama potrebnim za kreiranje privlačnog i jedinstvenog izgleda sajta.

Multimedijalni sadržaji

Slike, videozapise, galerije, animacije i druge multimedijalne elemente možemo lako integrisati u sadržaj, kako bi poboljšali dizajn i privlačnost sajta.

Mnoštvo aplikacija

Wix App market nudi veliki izbor aplikacija i mnogo dodataka koji omogućuju proširenje funkcija sajta, uključujući i izradu internet prodavnice.

Interaktivni elementi

Platforma omogućuje dodavanje interaktivnih komponenti – poput anketa, kontakt obrazaca, i drugih elemenata koji znatno povećavaju angažman posetilaca.

Mobilna optimizacija

Wix automatski prilagođava stranice sajta za učitavanje na mobilne uređaje, što znači da će sajt dobro izgledati na različitim ekranima i uređajima.

Brzina učitavanja

Sistem optimizuje sadržaje za brzo učitavanje, što poboljšava korisničko iskustvo i pozitivno utiče na rangiranje sajta u rezultatima pretraga.

Analitika i SEO alati

Wix nudi alate za praćenje analitike i optimizaciju za pretraživače (SEO), kako bi bolje razumeli svoju i lakše angažovali posetioce sajta.

Hosting i održavanje

Wix brine o održavanju servera, ažuriranju i sigurnosti, tako da korisnici ne moraju brinuti tehničkim aspektima i održavanju sajta.

Šta treba pripremiti za izradu sajta

Ako već nemate nalog na Wix-u, registrujte se i odaberite plan koji odgovara vašim potrebama. Možete početi sa besplatnim planom ili izabrati premijum plan sa dodatnim resursima. Premijum planovi omogućuju i povezivanje sopstvenog domena sa vašim sajtom.

Razmislite o tome što želite postići izradom sajta, kao i o ciljnoj publici i glavnim porukama koje im želite preneti. Napišite tekstualni sadržaj svog sajta, uključujući informacije o proizvodima ili uslugama koje nudite. Pripremite slike, videozapise i ostali multimedijalni sadržaj koji želite dodati na sajt.

Cena izrade Wix sajta

Koliko košta izrada sajta

Izrada svakog sajta je jedinstvena i zavisi od potreba naručioca i postavljenih ciljeva koje izradom sajta želi da ostvari.

U načelu, cena izrade lepo dizajniranog i dobro optimizovanog prezentacionog sajta, koji ispunjava potrebe većine preduzetnika i malih preduzeća, kreće se u rasponu od 500 do 800 eura. Cena uključuje i uređenje tekstova, obradu fotografija i pisanje predloga vrednosti za kupce.

Naručite izradu svog sajta na Wix-u

Izrada sajta na Wix platformi obezbeđuje vam privlačnu internet prezentaciju koja će doprineti promociji vaše ponude i privlačenju novih kupaca. Hajde da napravimo lepo dizajniran i funkcionalan sajt, usklađen sa vašim poslovnim ciljevima i potrebama.

Izrada sajta na Wix platformi