Izrada sajta na HubSpot CMS

Izrada sajta na HubSpot CMS je pametan izbor, zato što platforma pruža integralno rešenje koje omogućava centralizovano upravljanje sadržajem, marketingom i odnosima sa kupcima, čime se povećava efikasnost poslovanja.

HubSpot CMS nudi napredne alate za SEO optimizaciju i kreiranje sadržaja, što pomaže u privlačenju i angažovanju ciljane publike. Dodatno, platforma se ističe visokom sigurnošću i detaljnom analitikom, što olakšava održavanje i unapređenje sajta u skladu sa rastućim potrebama poslovanja.

Izrada HubSpot sajta

Zašto sajt na HubSpot-u

Prednosti izrade sajta na HubSpot CMS uključuju integraciju sa marketinškim alatima, SEO optimizaciju, visoku sigurnost i produktivnost, sve u jednom sveobuhvatnom rešenju.

Marketing integracija

HubSpot CMS je integrisan sa raznim marketinškim alatima, kao što su e-mail marketing, CRM i analitika, što olakšava upravljanje marketing kampanjama i odnosa sa kupcima.

SEO optimizacija

Sistem pruža napredne alate za SEO optimizaciju, uključujući automatsko generisanje XML mapa sajta, prilagodljive URL-ove i optimizaciju sadržaja za pretraživače.

Brzina i sigurnost

Platforma obezbeđuje visok nivo brzine i sigurnosti za vaš sajt. Sadržaj se brzo učitava, a HubSpot se brine o sigurnosnim aspektima kao što su SSL sertifikati i zaštita od napada.

Responsivni dizajn

HubSpot omogućava responsivni dizajn sajta za prikazivanje na svim formatima uređaja. Možete kreirati i menjati izgled sajta prema potrebama i u skladu sa zahtevima posetilaca.

Kreiranje sadržaja

HubSpot CMS omogućava dodavanje raznovrsnog sadržaja, uključujući blogove, formulare, video materijale, što vam omogućava da lakše privučete i angažujete ciljanu publiku.

Analitika i izveštavanje

HubSpot CMS nudi analitičke alate koji pomažu da pratite performanse sajta i marketinških kampanja. Možete poboljšati svoju marketing strategiju na osnovu dobijenih podataka.

Usmeravanje sadržaja

Možete kreirati personalizovati sadržaj za posetioce na osnovu praćenja njihovog ponašanja i karakteristika, te tako povećati njihov angažman i konverzije, a time i produktivnost svog sajta.

Prilagodljivost

Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, HubSpot CMS se prilagođava vašim potrebama. Možete dodavati nove elemente i proširivati sajt kako raste vaše poslovanje.

Šta treba pripremiti za izradu sajta

Postavite jasne ciljeve za vaš sajt. Razumevanje ciljeva će nam pomoći da usmerimo dizajn i funkcionalnosti sajta.

Otvorite svoj nalog na HubSpot platformi (ako već niste). Registrujte svoj domen i izaberite odgovarajući plan ili počnite sa korišćenjem besplatnog plana.

Pripremite tekstove, slike, video materijale i sve ostale sadržaje koje želite da objavite na sajtu. Ovo uključuje i identifikaciju ključnih reči za SEO optimizaciju.

Cena izrade sajta na HubSpot CMS

Koliko košta izrada sajta

Cena izrade sajta zavisi od potreba naručioca i postavljenih ciljeva koje želi da ostvari, a najviše od zahteva u pogledu obima, sadržaja, izgleda i funkcionalnosti sajta.

Okvirna cena izrade funkcionalnog i dobro optimizovanog sajta, napravljenog na HubSpot CMS-u tako da ispunjava potrebe većine preduzetnika i malih preduzeća, kreće se u rasponu od 400 do 600 eura. Cena uključuje i uređenje tekstova, obradu fotografija i pisanje predloga vrednosti za kupce.

Naručite izradu svog HubSpot sajta

Prednost izrade sajta na HubSpot CMS od strane sertifikovanog Growth-Driven Design eksperta leži u pristupu koji se fokusira na prilagođavanju sajta potrebama korisnika da bi što bolje ostvarili ciljeve izrade.

Pažljivo ćemo analizirati vaše poslovne ciljeve i kupce kako bi osigurali da sajt bude usmeren na postizanje maksimalnih rezultata i usklađen sa marketing strategijom preduzeća.

Izrada HubSpot CMS sajta