Politika upotrebe kolačića

Na sajtu evidid.rs ne koristimo intruzivne kolačiće da bismo prikupljali Vaše lične podatke. Koristimo standardne kolačiće trećih strana, kao što je Google Analytics, da bismo pratili posete našem sajtu i pribavili statističke informacije na generalnom nivou.

Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje vaš internet pretraživač skladišti na vašem uređaju. Pomoću kolačića pratimo broj poseta sajtu, kako korisnici pristupaju sajtu i ponašanje korisnika na stranicama sajta, ali ne pratimo niti prikupljamo lične podatke korisnika.

Kako upravljati kolačićima

Korišćenjem sajta pristajete na postavljanje kolačića na Vašem uređaju. Ukoliko niste prilagodili podešavanja na Vašem pretraživaču tako da odbija kolačiće, naši sistemi će postaviti kolačiće svaki put kada budete posetili sajt.

Možete odbiti da prihvatite kolačiće aktiviranjem podešavanja na vašem internet pregledaču, koje vam omogućuje da odbijete skladištenje kolačića. Možete i naknadno izbrisati kolačiće iz Vašeg internet pregledača, sledeći opcije podešavanja u Vašem internet pregledaču. Ovo će ukloniti sve detalje kolačića.

Kolačići trećih strana

Tokom kretanja po sajtu možete primetiti i sadržaje koji potiču od trećih strana. Mi vam takođe možemo ponuditi mogućnost da se dodatno angažujete u saradnji sa nama i podelite informacije sa drugima korišćenjem društvenih mreža kao što su Facebook i LinkedIn. Ovi linkovi se dodaju kako bismo mogli da Vas informišemo o sadržajima koje možete smatrati relevantnim ili zanimljivim. Ovo može rezultirati time što će pružaoci usluga, koji su u ovom slučaju treća strana, postaviti na Vaš uređaj dodatne kolačiće nad kojima mi nemamo nikakvu kontrolu. U skladu sa tim, savetujemo vam da proverite sajtove takvih trećih strana i njihove politike o privatnosti kako biste se dodatno informisali o njihovim kolačićima i tome kako njima možete upravljati.

Evidid marketing zadržava pravo da ažurira ili izmeni ovu Politiku upotrebe kolačića u bilo kom trenutku. Sve značajne promene objavićemo na ovom sajtu.

Datum poslednjeg ažuriranja: 6. 1. 2020