Sadržaj osvaja kupce

Marketing sadržaj treba da izdvoji vašu ponudu od konkurentske i da privuče pažnju potencijalnih kupca. Objavljujući relevantan i koristan sadržaj, kojim pomažete ljudima da reše probleme ili zadovolje svoje potrebe, pridobijate poverenje i lojalnost kupaca.

kreiranje sadržaja

upravljanje kampanjama

Marketing sadržaj vam omogućava da predstavite svoje proizvode i usluge ciljanoj publici. Pomaže vam da kažete, pokažete i dokažete ljudima koliko je to što radite dobro za njih i kako možete da im pomognete.

Definisanje publike

Vaša ciljna publika je grupa potrošača sa sličnim karakteristikama i navikama u kupovini, koja dobija najveću vrednost od vaših proizvoda.

Ne možete kreirati uverljivu poruku i dobru marketing kampanju bez jasnog definisanja svoje ciljne publike.

Pisanje sadržaja

Ako sami ne verujete u svoj proizvod ili uslugu, zašto bi neko drugi? Marketing poruku ne definiše samo to što imate da poručite, već i kako to saopštavate.

Zato je važno da osmislimo poruku koja zvuči privlačno i uverljivo upravo publici kojoj je namenjena.

Marketing kampanje

Cilj bilo koje marketinške kampanje je da privuče što veći broj kupaca uz što manje troškova.

Kako bi ostvarili najbolje rezultate u okviru datog budžeta, pažljivo kreiramo sadržaj, planiramo aktivnosti i biramo najefikasnije kanale komunikacije.

Kako napisati promotivni tekst

Analiziramo vaše kupce

„Šta je tu dobro za mene?“ – često je pitanje koje potencijalni kupac postavlja kada vidi neki marketing sadržaj.

Da bi bile zapažene i privlačne, marketing poruke treba da budu usmerene na potrebe kupca i rešavanje njihovih problema i želja. Što više znate o publici kojoj se obraćate – veće su šanse da to uradite kako treba.


Marketing sadržaj sajta

Pišemo predlog vrednosti

Dobro formulisan predlog vrednosti za kupce ističe jedinstvenu vrednost vašeg proizvoda ili usluge.

Predlogom vrednosti saopštavate kupcima da je vaša ponuda skrojena da zadovolji upravo njihove potrebe. Objašnjavate zašto bi trebalo da kupuju od vas pre nego od konkurencije – što je i poenta svake marketinške poruke.


Priprema teksta za sajt

Relevantan sadržaj je ono što vašu internet prezentaciju treba da izdvaja iz mase šarenih sajtova. Od toga šta i kako napišete, umnogome zavisi i koliko ćete prodavati.

Sadržaj privlači i zadržava posetioce na sajtu, gradi vaš odnos sa potencijalnim kupcima, podstiče ih na upotrebu i kupovinu vaših proizvoda i usluga.

Marketing rešenja
Marketing sadržajem

Marketing sadržajem

Marketing sadržajem je oblik promocije putem objavljivanja korisnih i zanimljivih informacija iz domena vašeg poslovanja, pre svega na svom blogu.

Publikovanjem relevantnih marketing sadržaja promovišete svoj brend i uspostavljate odnos poverenja sa svojom ciljanom publikom.

Uverljiva marketing rešenja

Sadržaj vaše promotivne poruke može biti razlika između osvajanja nove kupovine ili slanja kupaca konkurentima. Upravo zato, marketing poruka treba da bude privlačna i uverljiva vašoj publici.

Kako redizajnirati sajt

Zakažite odmah besplatne konsultacije. Porazgovarajmo o tome kako da najbolje istaknemo prednosti vaše ponude.